Pergola Paddington

I lördags mötte jag och min man upp våra vänner för att gå till ett ställe som hette Pergola i Paddington!
Ingen av oss hade varit där förut, men vi hade hört rykten om att det var en mysig rooftop bar med roliga, lyxiga fastfood-hak. Det kändes som en superbra idé denna varma lördag (det var hela 27 grader ute, åh som jag njöt).
Vi hade blivit lovade en gratis frosé som en välkomstdrink, men den var tillfälligt slut, så vi köpte aperol spritz och rosé spritz istället som vår första drink där. Min rosédrink var väldigt svalkande i hettan!
När våra vänner mött upp oss, köpte vi alla lite mat också. Det fanns Poké Bowls, kebab, hamburgare och dumplings att välja bland. En av oss köpte dumplings medan vi andra var sugna på kebab. Jag och min man delade även på lite halloumi fries. Det var goda, men också väldigt starka!
Jag valde en vegetarisk kebab, dagen till ära. Istället för kött hade jag alltså halloumi i mitt bröd, tillsammans med rödlök, paprika, tomater, vitlökssås... Åh, det var riktigt gott.
När vi sedan hade varit på Pergola Paddington i nästan två timmar, fick vi äntligen vår gratisfrosé. Jag förstår varför den var gratis; den var så äcklig. Det smakade som en snow slush - alltså bara socker. Tog en klunk, tyckte det smakade jordgubbssylt och gav resten till min vän haha. Vilken sockerbomb. Uschh 😊 Trots en lite tveksam service var Pergola ett trevligt ställe jag definitivt skulle besöka igen. Perfekt på en varm, vacker sommardag!

Gillar