Pasta con pollo

Sista inlägget från Sverige över julhelgen blir ännu ett matinlägg. Det bästa med jul och nyår är ju såklart att tillbringa kvalitetstid med nära och kära, men maten kommer sedan på en fin och värdig andraplats. Ett par dagar innan nyår gick jag, mamma, pappa och min man ner till vår lokala pizzeria för lunch.

Inte bara fick vi dricka ur Jean Paul Gaultier-glas haha, utan min (ja, MIN) pasta som jag älskade för 8-10 år sedan var tillbaka på menyn! Pasta con Pollo heter den, vilket är en krämig, gräddig pasta med kyckling, svamp och currysås. Åh, så underbart god.

​De hade alltså tagit tillbaka den på menyn efter många år av saknad från min sida. Dessutom exakt samma recept som förr. Det blev en fin, och framförallt, god överraskning. Nu tänker jag äta där hela tiden när jag befinner mig hos mamma och pappa!

Matnörden i mig säger också att jag måste prova på att laga den här pastan själv. Tillsammans med alla recept jag fått av mamma och mormor över jul, samt kokboken jag fick i julklapp av min mans bror, så har jag mycket nytt att prova på i köket. Så roligt! Ser fram emot att utöka mina matlagningskunskaper ännu mer under 2019.

Gillar