Passförnyelse, lunch & shopping

Igår tillbringade jag dagen i centrala Västerås med mamma. Först ut på min att-göra-lista, var att förnya passet på polisstationen. Äntligen! Det är en mardröm att förnya det på ambassaden i London - först och främst är det supersvårt att få en tid, och sedan kostar det även det tredubbla än vad det gör i Sverige. Så jag passade verkligen på när jag var här. De skickar sedan mitt nya pass till ambassaden i London där jag kan hämta ut det om några veckor.

Jag och mamma gick sedan runt och tittade i lite butiker. Vi båda letade efter fina sommarklänningar, men hittade ingenting. Modet just nu är varken min eller min mammas stil; jag tycker inte milk maid-stilen på klänningar är fin, eller alla dessa färgglada, blommiga mönster. Jag vill ha en enfärgad, ljus klänning i ett fint material. Inte för lång och inte för kort. På New Yorker hittade jag i alla fall en svart klänning, som jag fick i födelsedagspresent av mamma. Och så fick jag även underkläder på Cubus, i en somrig aprikos färg. Så fint.

Vi åt sedan mat på Spicy Hot. Mamma fick välja var vi skulle äta lunch den här gången, och det var mysigt att sitta utomhus. En trevlig mor och dotter-dag alltså! Älskar sådana här kvalitetsdagar med mamma.

Gillar

Kommentarer