Påskhelgen

I fredags landade vi på Arlanda ganska sent, så efter att vi tagit bussen till Västerås, gick vi hem till min bror och sov där. Älskar verkligen hans nya lägenhet, den är så mysig. Ännu mysigare nu än förra gången jag var där eftersom han fått i ordning det mesta nu. Han väntar bara på tavlor, köksbord, utemöbler till balkongen osv.
Vackert att vakna upp i Sverige till strålande sol. Det skulle nämligen regna konstant i London över påsken, så var väldigt glad att få slippa det. Vi åt frukost, min man och min bror spelade lite FIFA medan jag diskade, städade lägenheten och plockade med saker (typiskt mig), och sedan åkte vi hem till mamma och pappa på eftermiddagen och åt tacos och drack vin. Det är fortfarande konstigt att min bror inte längre bor hemma hos mamma och pappa (och jag saknar honom verkligen när han inte är där!), men samtidigt är det så mysigt med hans egna lägenhet liksom. Som också ligger mycket mer centralt än där mamma och pappa bor.
Min bror har fått upp finaste tapeten i sovrummet ovanför sängen. Stora, lilaaktiga rosor. Jag tror vi diskuterade fondtapet i hans sovrum i nästan två månader innan han äntligen bestämde sig. Jag föll direkt för den här rostapeten, fast med röda rosor. Håller dock med om att lila rosor är mer honom och jag tycker verkligen det blev såå snyggt!
Hade vi inte målat i vårt sovrum, hade jag också valt en fin fondtapet att ha bakom sängen. I alla fall så tillbringade vi alltså största delen av påskaftonen hemma hos mamma och pappa. Sov även kvar där till söndagen, och tillbringade gårdagen här och hos mormor. Idag har vi firat påsk hos farmor med påskmat och varit hos min bror i hans lägenhet igen. Imorgon blir det en dag på stan innan vi flyger hem.

Gillar