Paprikaplanta

Jag har sovit hos min bror i hans fina vardagsrum. Är ingen som trivs med att sova på soffan (kan inte somna i soffan om jag inte är sjuk eller jetlaggad), så jag sover hellre på en bredare madrass på golvet när jag hälsar på.

Jag vaknade alltså upp bredvid hans TV, hans jordglob, en stor blomma, och en ännu större klocka haha. Jag tycker han har inrett sin lägenhet så fint. Känner ingen annan 25-årig singelkille med en lika fin lägenhet! Jag kanske har hjälpt till med några inredningsdetaljer (som vinställ, vardagsrumsmatta och speglar), och mamma har fixat gardiner, men det mesta har han valt helt själv 😉

Jag åkte sedan till mormor idag för att hjälpa henne installera hennes nya telefon, som ju är min gamla. Hon har alltid fått mina gamla telefoner när jag köper en ny. 😂

Det är så höstfint här med alla löven i olika färger. England är lite efter med det. Löven börjar nog ändra färg när jag kommer hem.

Mormor hade i alla fall den här paprikaplantan som jag blev avundsjuk på. Jag vill jättegärna prova på att odla egen paprika, broccoli, tomater eller någon annan grönsak hemma, och den här plantan gav mig inspiration! Den gröna paprikan på bilden är inte riktigt mogen än, men den växer på bra. Nu ska jag grilla med mamma och pappa, och sen ska jag träffa en vän. Make the most of my time here.

Gillar

Kommentarer