Pappa är här

Pappa och hans vän flög hit igår för att kolla på Chelsea-Arsenal matchen i fotboll idag. De stannar hos oss under deras vistelse, vilket jag tycker är superkul. Jag kom hem från jobbet igår och hann precis plocka undan lite innan de kom hit. Om folk tycker jag är pedant så är det ingenting mot vad min pappa är, så jag vill alltid ha det lite extra, extra fint när han kommer hit haha.

Efter att de lämnat väskorna här, gick vi ner på "byn" (som pappa kallar det) hos oss och åt middag på en pub som vi älskar: The Duke's Head. Halva stället är en pub, den andra halvan är en restaurang där det serveras fin pubmat.

Jag och min fästman åt deras goda hamburgare, medan pappa åt en stek med pepparsås. Hans vän valde korv med mos. Vi åt även marinerade chilli oliver och vitklöksbröd till förrätt. Jag är riktigt stolt att jag fick pappa att smaka en oliv, men han hade redan bestämt sig i förväg att det inte var gott haha. Det var också roligt att vi fick samma servitris som förra gången och hon kände såklart igen pappa. På dialekten och håret sa hon haha.

Efter vi ätit valde vi att gå vidare till en pub som ligger ännu närmre där vi bor: The Sun. Går och kör förbi den puben väldigt ofta, men har aldrig varit in. Alltså, det finns så många pubar här där vi bor men enda gångerna vi är där är med pappa. Det känns som vi är lite för unga för att gå dit annars - de flesta där inne är 45+.

Jag drack ett glas Chardonnay till maten, men kände inte för ett glas till på The Sun. De andra drack varsin öl innan vi gick hem till oss igen. Jag är vrålförkyld just nu och de andra var trötta, så passade perfekt att sitta och umgås i lägenheten ett tag istället innan läggdags.

Nu på morgonen har jag sovit till 10.30, och ska ta det lugnt framför tvn, medan pappa och hans vän är på match och min fästman är på universitetet. Hade varit grymt att gå på matchen med pappa, men har ingen biljett den här gången tyvärr. Dessutom borde jag vila eftersom jag fortfarande har lite feber. På eftermiddagen kommer alla tillbaka hit och så går vi ut och hittar på något kul på kvällen igen. Tycker verkligen det är sååå mysigt att ha pappa här. Hur kort vistelsen än blir (de åker hem redan imorgon).

Gillar

Kommentarer