Panerad fisk med dillpotatis

För ett par dagar sedan blev jag riktigt sugen på potatis, dill och panerad fisk, så jag valde att slänga ihop lite ingredienser som visade sig bli en väldigt lyckad rätt. Vill äta det här varje dag nu.

Ingredienser

Panerad torsk

Potatis

Sparris

Grönkål och morötter (dessa ingredienser blev väldigt spontana, jag tog det jag hade hemma)

Hollandaisesås (jag fuskade och köpte färdig sås den här gången)

Dill och persilja

Citron att pressa över fisken

Tillagning:

Koka potatis, morötter och sparris. När potatisen kokat klart, stäng av värmen och tillsatt grönkålen. Jag är väldigt noga med att sjuda mina grönsaker för att försöka bibehålla så många vitaminer som möjligt.

Tillaga fisken i ugnen. Just den fisken jag köper behöver tillagas 25 minuter i ugnen i 200 graders värme.

Krydda potatisen med dill och persilja innan servering, samt pressa lite citron över fisken.

En enkel maträtt med mycket färska grönsaker, som blev väldigt god!

Gillar

Kommentarer