Palmerston

När pappa och hans vänner var här över helgen gick vi även till Duke's Head och åt middag. Det är samma ägare som The Greyhound, så menyerna är ganska lika varandra men ändå inte. Klassisk pubmat, men med lika olika tappningar.
På sommaren älskar jag att sitta ute och äta på The Greyhounds stora uteservering vid dammen, men inomhus tycker jag Duke's Head är mysigare. Med lite bättre service och trevligare personal.
Jag åt deras kycklingburgare marinerad i kokos och citron. Dessutom var det en krämig coleslow i burgaren. Mmm. Jag trodde den skulle komma på sidan av tallriken, men den var en del av burgaren, och det var riktigt gott.
Efter middagen gick vi till en pub som heter Palmerston, och som vi tidigare aldrig besökt. Det finns alltså fortfarande pubar vi inte varit till i den här "lilla byn." Det var mysigt därinne och jag fick största vinglaset någonsin (det var snarare en vas). Inte finaste kortet pappa tagit på mig, men jag är bara stolt att han äntligen skaffat sig en smartphone och vet hur man tar kort haha!
Det är svårt att hitta ett större vinglas... 🍷

Gillar