Packa lätt

Att Ryanair ännu en gång ändrat om deras baggagepolicy undgick mig totalt. Jag checkade in som vanligt och sedan stod det att jag inte fick ta med mig handbaggage in i kabinen. Aj. När man reser över endast ett par dagar svider verkligen varje minut man måste spendera på att vänta. Så jag packade bara min lilla Michael Kors-väska och åkte.
Det enda jag tog med mig över helgen var smink, en kam, min plånbok, Stansted Expressbiljett, mitt pass, min mobil, samt min mobilladdare. Har aldrig rest med så lite packning i hela mitt liv! Men det gick ju riktigt bra då jag fortfarande har en garderob hos mamma och pappa, och jag och pappa använder likadant schampo (John Frieda!). Behövde ju därför inte en stor väska.
Det var verkligen smidigt att bara ha en liten handväska med sig på planet. Landade för 40min sen (20 över) och 20min senare satt jag på Stansted Express. Det enda negativa var väl att jag gillar att ha med mig presenter till alla där hemma, men det får jag fixa till påsk istället! Nu sitter jag alltså på Stansted Express igen, på väg hem. Ska bli mysigt med en catch up med min man ikväll, innan det blir jobb för mig igen imorgon.

Gillar