På den 18:e dagen vilar jag

Vilken vecka det varit på jobbet. En sån där vecka som gör att när helgen väl kommer har man inte energi till någonting annat än att gå i ide hemma, vilket är precis också vad jag gjort idag. Igår kväll träffade vi ett par vänner på Wildwood för middag. Jag åt en kalkonburgare som var god, men inget speciellt egentligen. Har svårt att förstå mig på vad den restaurangen har för tema egentligen. Vill den vara italiensk eller amerikansk? Nobody knows, men allt blir därför lite mittemellan. Var i alla fall trevligt med en catch up med ett par personer vi inte träffar så ofta.

Jag känner i alla fall att jag varit tillräckligt social den här helgen, så jag kan gå i ide nu. Behöver lite egentid för att andas ut efter veckan som varit och förbereda inför nästa. Jag går runt osminkad, har lagt en ansiktsmask och precis tittat på Wahlgrens Värld. Älskar att en ny säsong är ute. Det finns inget mer underhållande just nu. Man vill ju inget hellre än att ha Bianca Ingrosso som sin bästa vän.

Snart tänkte jag också laga en sen lunch/tidig middag. Det får bli min signaturrätt som jag gillar att laga när jag är själv hemma. Strips med kokade grönsaker (typ broccoli, morötter och ärtor) och gravy (engelsk brunsås). Ingen annan verkar tycka det är lika gott som jag gör, så jag passar på att äta det när jag är ensam 😄🥂Min man är i centrala London med några av hans universitetsvänner. Jag kan inte tänka mig något värre just nu. De är sådana energisugande personer, och allt handlar om att balansera mina energier just nu. Jobbet tar mycket energi. Ger mig också en hel del energi ibland, men efter en sån här vecka när jag balanserat tre krävande projekt samtidigt, behöver jag fokusera på att ladda batterierna så mycket jag bara kan. Och de gör jag ofta i min ensamhet, med god mat, med en ansiktsmask och en lättare to-do list. Jag tänkte tex boka de sista hotellen för vår Kalifornien-resa samtidigt som jag lyssnar på Keane's nya album Cause & Effect. Mmmm jag mår riktigt bra; älskar såna här dagar 😄

Gillar

Kommentarer