Oysterrooms

Pappa och resten av Chelsealigan flög till London i lördags eftermiddag för att gå på sista matchen för säsongen. Efter att jag kollat flightradar för att ta reda på exakt när de skulle landa, mötte jag sedan upp pappa och de andra vid Fulham Broadway för att umgås med dem på lördagskvällen.

Tack vare flightradar lyckades jag få till en perfekt timing. De hade precis checkat in på hotellet när jag kom dit. Vi gick sedan till Oysterrooms och stannade där hela kvällen innan jag tog sista tåget hem. Det var riktigt trevligt att se alla igen. Jag tycker det alltid är så mysigt när pappa kommer hit, och stämningen på Fulham Broadway var verkligen på topp inför den kommande matchen.

Jag fick en flaska Prosecco som jag hade att göra med hela kvällen haha. Det är så gott med bubbel ibland. Jag gillar att blanda det jag dricker, typ vitt vin en vecka, rosévin en vecka, prosecco en vecka, ibland rödvin, och så börjar vi om igen… Då blir det aldrig tråkigt. Den här gången kände jag verkligen för prosecco. Det bästa med prosecco och champagne är att man aldrig får huvudvärk eller känner av det dagen efter. Fastän jag drack nästan en hel flaska haha.

Det var trevligt att träffa pappa och alla. Och det bästa är att jag ser dem nästa lördag igen i Sverige. Tänkte inte ens på det förrän de sa det. Att min nästa “semester” är så nära nu liksom. Har haft mycket att se fram emot den här månaden och det är jag glad för. Förresten så kommer pappa hit ikväll också; jag ska ta med mig lite av hans saker i min incheckade väska, och så ville han till några pubar som han tycker om här i närheten. Så direkt efter jobbet går jag och möter upp honom på stationen. Härligt!

Gillar