Över blå moln

Igår reste jag hem till London, och jag valde att flyga med Norwegians 18:25 plan från Arlanda. Normalt sett brukar jag endast flyga från Arlanda om jag reser på dagar då det inte går flyg från Västerås, eftersom det är så smidigt för mig att ta mig dit. Men igår gick planet från Västerås kl 20:00, och jag tyckte det var lite sent att komma hem vid midnatt när jag jobbar dagen efter. Nu i efterhand skulle jag bokat det flyget ändå.

Fem minuter efter jag hoppat på bussen till Arlanda, får jag ett meddelande om att mitt flyg är en timme försenad. När jag sedan kommer fram till flygplatsen, blir det en halvtimme till försenat, en halvtimme till, och en till… Efter några väldigt långa timmar på Arlanda, kom vi äntligen iväg, närmare 21:00 på kvällen.

Vi landade sedan i ett mörkt London, och jag var så glad när jag skulle gå ut från Gatwick och möta min man i parkeringshuset. Då ringer han mig och säger att motorvägen är avstängd för nattligt vägarbete. Så jag fick vänta, vänta och vänta lite till medan han fick ta småvägar till flygplatsen. Vi var hemma vid 01:00.

Här trodde jag att jag hade hittat en smart väg hem, men det resulterade i alla fall med att jag kom hem sent och fick gå till jobbet imorse trött och sliten. Längtar till ikväll då jag kan packa upp, ta en dusch, tvätta mitt hår och lägga en ansiktsmask. Åh vad härligt... Men det känns samtidigt bra att vara tillbaka!

Gillar