Ostburgare & Louis Vuitton

Igår när jag gick och lade mig, cravade jag verkligen ostburgare, strips och milkshakes. Min största dröm var att beställa hem Burger King eller McDonald’s och äta allt i sängen, medan jag samtidigt gosade in mig i min mans famn. Jag ville somna mätt och njöd efter fem ostburgare. Då hade jag ändå ätit paella till middag, chips, soppa, frukt, druckit en coca cola och fyra koppar grönt te, samt ätit det sista av daimtårtan som fanns kvar i frysen. Jag kände mig trött efter jobbet och gick därför in i ett mysigt äta-mode, som såklart gjorde mig ännu tröttare.

Jag somnade tänkades på hamburgare, och vaknade tänkades på designerkläder och handväskor.

Inatt drömde jag nämligen att jag var ute på en shoppingtur med mamma. Vi gick till Louis Vuitton och jag hittade den finaste vita skinnjackan jag någonsin sett. Självklart med Louis Vuitton märken över hela framsidan, samt ryggen (låter inte så fint nu när jag är vaken…) Hittade även ett par matchande vita stövlar. Jag kände mig så fin, men mamma tyckte det blev liiite dyrt (skinnjackan kostade 21000kr och skorna 10000kr), så jag bestämde mig för att endast köpa jackan. Har aldrig känt mig så fin i hela mitt liv! Mådde verkligen sååå bra när jag gick ut ur butiken i den där jackan, och vaknade upp med världens shoppingsug efter designerkläder, skor och handväskor.

Just nu sitter jag på kontoret och har en liten, liten lunchrast innan jag ska jobba vidare fram till kl 16:00. Jag ska sluta tidigare idag eftersom jag ska på fotboll!! Är supertaggad. Inte bara för fotbollen, att träffa pappa, och träffa mina vänner, utan också för hamburgervagnen precis utanför...

Gillar

Kommentarer