Önskelista till tomten

Det var många år sedan någon frågade mig vad jag önskade mig i julklapp, och jag faktiskt hade ett konkret svar på den frågan. Att jag faktiskt önskade mig någonting. Vill jag ha någonting nuförtiden kan jag ju köpa det själv. Dyrt som billigt.

Men eftersom jag älskar att ge folk presenter, vill de ju självklart ge mig något tillbaka, så jag håller på och jobbar lite på någon typ av "önskelista" som jag ska skicka till familjen.

Har ju redan fått Ted Baker sminkväskan jag haft ögonen på ett tag av min man i julklapp, samt en gosig stickad tröja. Vad mer behöver jag liksom? Om jag ska vara helt ärlig vill jag bara att min bror kommer hit och målar våra dörrar, och att min pappa kommer hit och sätter upp några fler hyllor, samt lägger nytt köksgolv. Där har vi de perfekta julklapparna!

Men jag har även tittat runt efter lite prylar, och sett att min favoritparfym (Giorgio Armani - Si) precis har lanserat en ny doft! Den heter Passione och jag kan bara i min vildaste fantasi drömma om hur gott den luktar! När det kommer till parfym använder jag bara Si och Si Intense nuförtiden. Finns inga bättre parfymer att få tag på enligt mig.

Nummer 2 på min lilla lista skulle vara en mysig pyjamas/loungewear, och jag har hittat den perfeka från Tommy Hilfiger. Skulle verkligen inte säga nej till den ovan. Så fin.

Nummer 3 får bli stickade tröjor som man nog aldrig kan ha för många av. I oktober när jag var i Sverige köpte jag den mysigaste stickade tröjan från Gina Tricot. I svart. Den finns i röd, vit och brun/beige också, så jag skulle gärna vilja ha en till i någon av dessa färger.

Gillar