Om jag...

Om jag inte hette Linda skulle jag heta: Chelsea, eftersom det var det namnet pappa ville döpa mig till. Det var dock inte så populart med engelska namn när jag föddes, så mamma gick inte med på det.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag byta med: Oj… Ingen aning. Jag vill helst inte byta bort mina isblå ögon.

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag spela: Jag kan faktiskt spela piano, men har inte gjort det på evigheter nu. Tycker piano är det absolut vackraste instrumentet, men det vore coolt att kunna spela elgitarr riktigt bra också.

Om jag bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle jag lyssna på: Breathe Carolina. Har lyssnat på dem i över 10 år, och de har verkligen utvecklats med mig. Från att vara electronic/rock/screamo har de gått till att bli allt mer house.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag skapa: En kopia av en Valentino playsuit jag tycker är supersnygg men alldeles för dyr (den kostar £650). Den är vit, med stora rosa rosor på. Väldigt silky och fin, och skulle vara den perfekta sommaroutfiten.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag uppleva: Min bröllopsdag, helt klart.

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag ändra: Jag skulle vilja ha tjockare hår, samt få tillbaka den där ljusblonda, naturliga färgen man hade när man var liten. Och jag skulle vilja vara naturligt brun året om.

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag jobba som: Om utbildning inte var ett problem, skulle jag bli läkare, cancerforskare, bioanalytiker eller något liknande. Jag älskar arkitektur och byggnader, men jag tror ett vetenskapligt arbete hade passat mig bra med.

Om jag hade en superkraft skulle det vara: Att vara osynlig, helt klart. Jag skulle kunna smyga runt överallt, spionera på folk och gå före i köer. Perfekt!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag bo: Jag skulle nog flytta hem till Sverige och bo i Stockholm.

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag äta: Färskpasta! Det finns inget godare.

Om jag skulle kunna prata med någon som inte finns här längre, skulle jag prata med: Morfar.

Gillar