Om 5 år...

Om 5 år har jag fyllt 35 år.

* Jag har besökt fler länder. Har så många jag vill resa till på min lista, och om 5 år hoppas jag att jag lyckats checka av några av dessa i alla fall. Kanske har jag varit i Schweiz och Kanada.

* Jag har ett barn. Har jag inte det så har jag i alla fall försökt att skaffa barn i 5 år, troligtvis provat IVF och i alla fall kommit mycket längre på den resan än vad jag gjort idag.

* Jag har köpt ett hus. Jag har redan börjat jobba på den drömmen. Helst vill jag kunna göra det nästa år, men det är ju så fruktansvärt dyrt här i London. Det är mer realistiskt att det sker om 5 år/eller nyligen har skett då. Jag ser mig i alla fall fortfarande vara bosatt i London.

* Jag har inrett huset osv. Precis som vi började med en blank canvas när vi flyttade in i lägenheten, så har vi också renoverat och inrett huset precis som vi vill ha det. Jag brinner ju för hem och inredning, så jag ser verkligen fram emot att få fixa i mitt egna hus.

* Jag har hoppat framåt lite i karriären. Jag vill nog fortfarande vara en projektledare om 5 år i arkitekt och byggnadsbranschen, men jag arbetar nog mer med privata bostäder. Jag kan se mig själv ha en liten annan inriktning än den jag har idag. Kanske jobbar jag inte lika mycket heller, utan deltid och fokuserar mer på att vara en mamma. Mer tid för familj hade ju varit underbart.

* Marsvinen kommer vara 8 år. Åh så gamla! Jag hoppas de lever och mår bra då. Jag tror i alla fall de har minst tre år kvar i sig. Min man vill ha en hund någon dag, men jag tror inte vi har en hund om fem år redan. Antingen har vi marsvinen kvar, eller inga husdjur alls.

* Det tuffaste med att tänka 5 år framåt, är att min familj och mina släktingar också kommer vara 5 år äldre. Jag har förlorat flera personer under de senaste fem åren, det gör ont att se familjemedlemmar bli äldre, och jag hoppas bara att alla mår bra och att vi fortfarande kan träffas någorlunda regelbundet.

* De senaste åren har jag ätit mindre kött och tänkt mer på vad jag äter och varför. Därför tror jag att kommit ännu längre på den resan om 5 år, och det skulle inte förvåna mig om jag helt var vegetarian.

* Jag har antingen precis gjort min första botoxbehandling, eller så börjar jag tänka på det nu. Jag försöker använda rätt ansiktskrämer redan idag, som förebyggor rynkor, men när man fyllt 35 kanske man behöver lite mer hjälp på traven.

* Jag är väldigt vis. Tittar jag tillbaka genom åren, så har man ju aldrig varit lika kunnig och förståndig som precis idag. Jag kommer ha utvecklats MYCKET på fem år, och säkert tycka jag var ganska omogen som 30-åring. Jag känner ju själv hur jag vandrar omkring i mycket ovisshet just nu, och allt är nog mycket mycket klarare om 5 år.

Gillar

Kommentarer