Old Randoms x4

Jag kan inte sluta gå igenom gamla Instagrambilder. Här kommer lite fler från perioden 2013-2014.

Hade aldrig firat alla hjärtans dag i hela mitt liv innan jag träffade min man. Jag hade tänkt fortsätta på samma spår, men min man överraskade mig med middag och blommor. Varje år ser vi nu till att göra något mysigt tillsammans, och från att inte betyda någonting alls, har det har blivit en av mina favoritdagar på året.

En vacker solnedgång över Danmark, som jag sett så många gånger. Hur många gånger har jag flygit sträckan London – Stockholm, måntro? Tillräckligt många för att känna att jag nu har två hem. Efter nästan 8 år utomlands är jag både svensk och engelsk, och det är snart dags för mig att ansöka om dubbla medborgarskap.

Kyckling, strips och massor med tzatsiki. Den här tallriken var något av det godaste jag ätit, och ändå har jag inte besökt det här stället sedan dess?! Vet inte ens om det finns kvar. I alla fall är tallriken från ett kebab/hamburgerhak som ligger/låg i Erikslunds shopping center. Måste dit igen om det finns kvar.

Det jag saknar mest med universitetet är utgångarna. Man levde i sin lilla bubbla där det var helt normalt att festa alla dagar i veckan. Det spelade ingen roll vilka du gick ut med; du träffade alltid på mer folk som du kände inne på klubbarna. Vi var som en enda stor familj. Jag tror det är därför jag inte gillar att gå ut längre. Ingenting kan ju mäta sig med nattlivet i Portsmouth. Been there, done that. Nu föredrar jag att vara i säng klockan 11 liksom, och vakna utvilad the next day.

Den här fina klockan fick jag i 22-årspresent av min man. Älskar den fortfarande, men jag har aldrig lyckats få det till en vana att bära klocka regelbundet. Är så dålig på att använda smycken och accessoarer – tycker liksom mina vigselringar räcker – och har jag klocka på mig tittar jag i alla fall aldrig på den, utan tar upp mobilen istället av ren vana.

Det känns som om vi hade mycket mer tid för några år sedan (kanske för att vi bodde hos mina svärforäldrar, så man behövde aldrig laga mat eller städa). På söndagarna brukade vi alltid besöka nya parker runt omkring i London och ta långa promenader tillsammans. Här gick vi i ett regnigt Kensington Gardens; en av mina favoriparker i London. Brukade drömma om ett vitt viktorianskt hus i Glouster Square/Chelsea. Får nog jobba lite mer (eller mycket mer) om den drömmen ska bli sann…

Gillar

Kommentarer