Old randoms x3

Startar månaden med lite fler randombilder!

Min kära bror och bästa vän… Jag älskar det här fotot på oss som är taget sommaren 2013. Hur sjukt att jag bara var 22 år på den här bilden, och min bror endast 18?! Jag vägrar tro att det är hela 5 år sedan. Visserligen stoppade vakten oss och sa att det var 18-årsgräns, när vi gick in på en pub i Fulham i augusti, så vad gör det egentligen att tiden springer iväg när vi fortfarande ser ut som 17 ;)

Det absolut bästaste bästa med att inte bo i Sverige är att kunna resa hem på vintern till ett vackert vinterlandskap. Jag gillar att kunna uppleva en riktig vinter och kyla på (typ) mina villkor. Att jag kan vara i ett -20 gradigt Sverige i en vecka och sedan åka därifrån när jag tröttnat. Det är så vackert med snö, men inte 4-5 månader om året.

Jag gick aldrig på någon gymnasiebal (hade IB Exams!), men däremot gick jag på universitetsbalen två år i rad. Först min egna bal 2013, och sedan min mans/mina vänners bal 2014. Jag bar samma cremefärgade klänning bägge åren. Älskar den (köpt på Vila typ 2009).

Jag vet inte hur länge jag drömt om en egen lägenhet, förutom att det varit LÄNGE. När jag först började jobba inom byggnadsbranschen kommer jag ihåg hur det kliade i hela kroppen när jag höll på med inredning. Jag tog ideer från jobbet, inspiration från Instagram och gjorde mina egna inredningskollage, som jag sedan samlade i en pärm, redo för den dagen då jag stod där med min egna lägenhet. Mycket har jag nu kastat, samtidigt kommer nog nästan alla mina möbler från den här pärmen.

Min man friade till mig den 31 december 2015. Firade därför in det nya året, inte bara med Maria Montazami-vin, utan även som förlovad. Det var en lycklig kväll, fast det tog ett tag för mig att fatta vad som hade hänt. Jag hade alltså sagt ja till att gifta mig i framtiden, och jag hade inte längre någon pojkvän utan en fästman?! I alla fall var det här vinet supergott. Drack nog nästan hela flaskan själv den här kvällen.

Jag tror livet består av en rad olika faser som man går igenom. Att det handlar om att hela tiden ändra på sig själv, förbättra sig själv. Jag tror att längst in finns alltid samma core (grundvärderingar, “jaget”), men det yttre ändras hela tiden. En av mina faser var när jag var besatt av brunt och guld. Allt skulle vara brunt och guld; inredning, kläder, smycken – till och med glassen skulle vara rocky road eller gold medal ribbon haha, då mådde jag bäst.

Gillar

Kommentarer