Old Randoms x2

Jag fortsätter med lite blandade bilder. Det var roligt att gå igenom lite gamla minnen.

Innan mitt företag började anordna välgörenhetsdagar, hade vi en sport och grillningsdag mitt på sommaren. Vi städade kontoret, grillade hamburgare och gick sedan till parken för att leka lite lekar, spela fotboll osv. 2016 spelade vi “huvudbasket”.

Vi hade även en cupcake decorating competition, som jag vann! Min är bakelsen längst ner till höger. Vi hade en minut på oss att dekorera den finaste bakelsen, och vi fick inte se vad vi kunde använda oss av innan tiden började, så det hela blev väldigt spontant och kreativt. Tror vinsten var att vi sedan fick äta upp var egen bakelse.

Det här kunde blivit en riktigt fin bild på mig och min man, men nej… Här befinner vi oss på Östermalm i Västerås och väntar på några vänner innan vi beger oss ner på stan.

Det här var första gången jag besökte min morfars grav. Jag hade inte riktigt varit på den här kyrkogården innan, och förstod därför inte hur fint det skulle vara. Morfar fick en plats precis vid ån. Så vackert. Nu kommer jag hit nästan varje gång jag befinner mig på hemmaplan, och det känns inte alls lika sorligt längre.

Känslan när man landar i ett vackert vintersverige är sååå härlig. Finns det något mysigare än att komma hem till framiljen när det ser ut så här ute? Fastän jag definitivt är en sommarmänniska, älskar jag även julen och hur vackert allt är. Snö, glöggmys, öppen spis, fluffiga filtar… Love it. Och landningen är bäst, när man har allt det roliga framför sig.

Har ingen tvekan om att mina barn skulle ha en väldigt bra klädstil. Visst ska barn få klä sig som de vill (ibland), men man kan ju samtidigt hjälpa de lite på vägen 😉 Skulle älska att ha en liten mini-me som jag kunde matcha kläder med, men det bästa av allt vore nog att ha en liten pojke. Skulle jag klä upp honom i skjorta varje dag sätter det ju genast lite mer press på min man att också gå lite mer i skjortor 😉

Gillar

Kommentarer