Old Randoms

Här kommer en härlig blandning av lite gamla bilder och minnen.

Första året jag jobbade i England mådde jag dåligt över att jag inte kunde åka hem och fira mammas födelsedag. På universitetet kunde jag sätta en egen deadline innan jul, och vara klar med allt den 11:e december, så jag kunde åka hem och fira mamma. Men när man jobbar ser livet annorlunda ut. Därför skickade jag den finaste rosbuketten jag kunde hitta till mamma på hennes födelsedag. Än idag är det nog den finaste buketten jag sett?! Med undantag av min brudbukett såklart 😉

Min mans familj reser utomlands tillsammans nästan varje år, och jag har hakat på några gånger nu. Det här var i Spanien 2014. Vi bodde i en villa i vackra Xabia (åker gärna tillbaka dit), och höll även till i Valencia. Jag älskar Spanien.

Den bästa julklappen jag någonsin köpt till mig själv är definitivt min GHD Classic Gold. Den var dyr, men den är superbra fortfarande (4 år senare). Kommer nog inte köpa en plattång som inte är av märket GHD ever again.

Det är inte ofta man ser en dubbelregnbåge som är så här stark, men jag gjorde det på Tescos parkering, en regnig och sorlig dag i oktober 2016. Endast ett par dagar innan min morfars begravning.

I England har jag val fått en och en annan drink från en snäll främling, men i Sverige har det bara hänt en gång, och det var när jag satt på O’Leary’s med mina föräldrar! Jag fick ett glas champagne av en 35-40-åring som hette Daniel haha. Jag drack självklart upp glaset (det var ju champagne!) men berättade också snällt att jag var förlovad… Mina föräldrar tyckte det hela var riktigt roligt.

Det bästa med långdistansförhållande var att åka till flygplatsen och hämta upp min man (då pojkvän) efter en längre tid ifrån varandra. Blev alltid helt nykär. Det var underbart att ha honom i Sverige, och vi brukade hitta på mycket roligt. Både själva och tillsammans med min bror. När vi var små hade väl jag och min bror inte den bästa relationen, men vi har varit bästa vänner sedan han fyllde 18, och det har därför alltid varit viktigt för mig att min bror och pojkvän går bra ihop. 

Gillar