Oktoberplaner

Det är oktober och en ny månad! När jag bodde i Sverige kommer jag ihåg att oktober alltid var riktigt kall och grå, och de flesta löv hade ändrat färg redan i början av månaden. I slutet fanns inga löv kvar. Nu i England går det att hålla kvar vid sommaren lite längre i alla fall – endast ett par löv har blivit gula, och i slutet av månaden, runt Halloween, brukar träden vara som allra finast… I alla fulla fall (som min mormor alltid säger), hösten är här. På riktigt.

Mina oktoberplaner ser ut som följer:

En helg i Sverige

Jag ska faktiskt starta månaden med att tillbringa ett par dagar hemma hos familjen i Sverige. Har träffat pappa, men inte de andra sedan juli, så jag ser fram emot det. Saknar min bror något otroligt, och är så grymt sugen på en svensk pizza!!

Byggnadsrenovering

Vi har äntligen ett startdatum för renoveringen av vårt hus, så jag antar att vi kommer ha en stor byggnadsställning runt huset den största delen av hösten/vintern… Jag kommer nog klaga om ett par veckor, men just nu ser jag bara fram emot att allt äntligen ska påbörjas! Våra pengar ska äntligen få göra lite nytta!

Träffa vänner

Min bestie är hemma från USA (har saknat henne dessa veckor!) så vi ska ses och ta igen lite lost time, planera lite upcoming events osv (typ årets bonfire night). Jag skulle också vilja ut på en trevlig brunch i centrala London, spela minigolf eller något sådant. Bara hänga i zon 1 ett tag. Det var ett tag sedan (jobb räknas inte).

Jobb

Det märks att hösten är här på jobbet, och så mycket ska göras innan jul… Men jag har julbonusen i åtanke när jag bollar 5 projekt samtidigt!

Boka hotell i Kalifornien

Har ju flyg bokat men inga hotell, så jag skulle vilja boka i alla fall 2 av 4 hotell den här månaden.

En vecka av me time

Min man har såå mycket semester (14 veckor om året!) och jag hänger inte med i svängarna. Om några veckor ska han åka till Lissabon med ett par vänner, och jag får då en vecka hemma av me time. Jag gillar att vara själv ibland så det ska faktiskt bli mysigt, men mest kommer jag ju hänga på jobbet…

Halloween

Jag känner typ för att dekorera huset, titta på ett maraton av skräckfilmer och gå runt på en spooky pub crawl.

Gillar