Oktober har betytt...

Att det redan bara är två månader kvar på året. Det märkligaste året någonsin. Här kommer min lilla summering av hur oktober månad varit:

Jag reste till...

.... Sverige för en långhelg med familj och vänner. Det var så mysigt, och verkligen inte något jag tagit för givet i år. Jag lyckades ta mig till Arlanda från Heathrow och hem igen, ganska smidigt trots allt, och jag slapp karantänen den här gången. Det var underbart att tillbringa lite kvalitetstid med nära och kära i Sverige, och speciellt att kunna ta en shoppingdag med mamma i Västerås. Utan munskydd, utan trängsel. Allt upplevdes som en ganska normal höstdag i oktober, och det var precis det jag behövde.

Jag har njutit av...

... Mycket tid med familj och vänner. Och semester!! I år har jag sparat och sparat och sparat mer semesterdagar i hoppet om att någon gång kunna åka utomlands eller göra något vettigt med dessa dagar. Plötsligt är det oktober och jag har massor kvar att ta ut, så det kändes ganska lyxigt att först kunna åka till Sverige och sedan ta en spontan semestervecka tillsammans med min man. Mitt i hösten liksom. För att bara vara.

Ett misslyckande...

... Är att jag bakade igen, vilket jag varken gillar eller är bra på. Efter flera goda äppelpajer den här månaden, tyckte jag tydligen det var en bra idé att prova på att göra min egna. Det blev en ganska god smak, men torr som bröd i konsistensen. Nej, att baka är verkligen inte min grej.

Något bra jag sett på TV är...

... Haunting of Bly Manor. Andra säsongen av Haunting of Hill House hade en väldigt gripande historia, men jag tyckte samtidigt den kunde varit mer skrämmande. Kortare konversationer och mer spöken; hjärnspöken eller fysiska. Men den var riktigt bra, det var den. Jag såg den först i Sverige - halva med min bror och den andra halvan med min mamma - och när jag kom hem tittade jag på den en gång till med min man. Den var värd att se två gånger. Riktigt bra skriven, producerad och som sagt gripande.

Det jag avklarat är...

... Rest till Sverige, jobb, njutit av nuet och träffat vänner och familj. Jag har haft nästan två veckor semester den här månaden, allt som allt, och det har varit härligt 😊

Gillar

Kommentarer