Off Peak

Just nu befinner jag mig i Sverige hemma hos familjen, efter troligtvis den smidigaste resan jag någonsin varit med om. De flesta väljer nog inte att semestra i mars, eller att åka på jobbresor på en fredag, och det märktes. Det var så folktomt överallt, vilket gjorde att jag slapp köer, fick sittplats på tåg och tunnelbana, och hade en hel rad (3 platser) på flygplanet för mig själv.
Jag gick upp 5:30 för att ta mig till Stansted, men jag hade inte behövt åka hemifrån så tidigt. Klockan 8 var jag redan där och mitt plan gick halv 11. Men det var samtidigt mysigt att gå runt på flygplatsen, köpa lite duty free och äta frukost utan stress. Speciellt eftersom det var så folktomt. Det kändes lite bittert att sätta sig på flyget när solen sken, eftersom jag visste att snöstorm väntade mig i Sverige, men åh vad jag samtidigt såg fram emot en helg med familjen ❤️
Det regnade när vi landade i Västerås. En halvtimme senare var jag hemma hos mamma och pappa, och snön vräkte ner. Vart tog min vår vägen?! Jag försöker att njuta av snön i alla fall, fastän jag är ivrig på vår och sommar. Det här kommer definitivt vara den sista snön jag får uppleva på ett tag. Ganska mysigt ändå att få se lite snö över helgen, och sedan åka tillbaka till England där det i alla fall är aningen varmare.
Hemma hos mamma och pappa köpte vi pizza (jag beställde en kycklingrulle med currysås) och satt och pratade hela kvällen. Så mysigt. Har ju varit lyckligt lottad som träffat min pappa hela tre helger i rad, men det var trevligt att hänga med mamma den här gången också.
Jag fick en flaska cava. Drack även lite Baileys eftersom jag köpte en Baileys Luxe (med äkta belgisk choklad) till mina föräldrar på flygplatsen. Det gick verkligen hem. Vilken mysig kväll och catch up med mina älskade föräldrar. Nu har jag precis vaknat, ska äta lite (svensk!!) frukost, hänga med mamma och pappa på stan ett tag, träffa farmor, och sedan ska möta upp min bror och bästa vän som jag ska hänga med resten av dagen ❤️

Gillar

Kommentarer