Oaks Park

Vad gör man en halvtaskig, sen lördagseftermiddag, när man inte känner sig helt hundra, men ändå vill röra på sig lite? Jo man kör ut på landet och vandrar runt i en skog.

Jag och min man tog en promenad i en park som vi inte besökt på många år nu. Det var så lugnt och stilla. Vi mötte endast ett par människor med hundar, och det var en sådan kontrast mot några timmar tidigare, då vi åkte till en DIY-butik för att köpa färg till staketet. Det var sååå många människor ute, världens trafik, och jag kände bara att nej, jag saknar lockdown, mindre människor och mer space redan.

Jag vill ju självklart att världen ska öppna upp mer så jag får träffa mina föräldrar som jag inte sett på 7 månader, men alla dessa människor här omkring alltså... De upplevs som ännu fler än vanligt för att vi inte är vana vid det längre. Jag är ju dessutom en småstadstjej i grund och botten, och jag tror inte riktigt man kommer ifrån det. Jag behöver lugn och ro, och definitivt mindre folk i rörelse.

Denna promenad gjorde att vi kunde slappna av och ladda batterierna igen. På vägen hem beställde vi sedan kycklingsallad, sushi, dumplings och vårrullar från Kokoro. Det blev vår lördagsmiddag som vi åt framför filmen Stowaway. Mys, mys, mys.

Gillar