Nytt till gästrummet

Äntligen är gästrummet (typ) klart och inväntar nu ett par personer som kommer hit på fredag. Pappa fyller 50 år nästa vecka och det ska firas på ett liknande sätt som vi firade mamma på; nämligen att min mamma, pappa och bror kommer hit och hälsar på! Längtar minst lika mycket som jag gjorde i december. Pubar, familjemys, utflykter... Har knappt varit tillbaka på jobbet alls efter min senaste semester, men längtar redan efter fler lediga dagar. Att dessutom få tillbringa dessa med hela familjen samlad, är bara föör härligt.
I söndags åkte jag och min man till IKEA för att köpa byrålådan vi väntat på så länge. Den är alltid slut, och när vi kom dit fanns den inte då heller. Eftersom min familj kommer hit mycket snart, fanns det inte tid till att komma hem tomhänt igen. Vi köpte därför en svart MALM-byrå med 4 lådor, som matchar våra nattduksbord och den svarta inredning vi har i de andra rummen.
Resultatet blev inte bara snyggt, men gav oss också mer förvaringsutrymme. Jag skulle inte säga att jag har OCD när det kommer till städning, men alla prylar i mitt hem måste ha en plats. Förvaring är därför nästan min stora passion i livet. Det var självklart även väldigt roligt att sätta ihop byrån. Jag gillar att skruva ihop möbler och läsa ritningar är ju mitt jobb, så jag både gillar och är bra på det. Det är också så kul att min man alltid vill vara med när det tas fram skruvar, skruvmejslar, spik och hammare. Han vill bygga ihop saker och känna sig manlig, jag förstår det, men jag är så mycket händigare än honom. Jag lät honom i alla fall sätta ihop halva byrån så han blev glad, fastän det då tog lite längre tid 😉
Är det okej att ha en stjärnlampa i fönstret i augusti? Jag tycker det. När pappa kommer hit ska han få dra sladd till tvn genom golvet, och hjälpa mig sätta upp en gardinstång som jag köpte igår, men annars är vi nog klara här inne.

Gillar