Nytt staket

Det var äntligen dags att fixa ett nytt staket på terassen!

Vi anlitade min mans gamla chef/vår trädgårdsmästare för att ta ner det gamla staketet och byta ut det mot ett nytt.

Det gamla staketet hade blåst sönder i vinden och kändes generellt bara väldigt ostabilt och gammalt.

Jag har heller aldrig varit något större fan av de små, små hålen som släpper in väldigt begränsat med solljus när solen står lågt på himlen (mellan oktober - april).

Jag hittade därför en design som jag gillade, med större, fyrkantiga hål. Det här staketet släpper redan in så mycket mer ljus, men håller sig samtidigt till byggnadsägarens specifikation för hur högt staketet ska vara, samt hur det får se ut.

Jag är väldigt nöjd redan, men som en final touch, så ska jag och min man också måla det vitt. Jag tror det kommer bli superfint när det matchar den vita väggen nedanför.

Troligtvis målar vi det tillsammans när min man har sin nästa semester i slutet av maj/början på juni. Vi får se om vi hinner tidigare, men antar att det kommer ta gaanska lång tid med alla dessa fyrkanter... Jag kan se mig själv ha jätteroligt en söndag, för att sedan tröttna och inte ha tid mer, så om min man kan ta det största lasset under sin semester vore det toppen.

Det blev så ljust där ute! Ser fram emot min lunch nu då jag definitivt ska sätta mig där ute i solen. Det är inte så varmt, men jag njuter verkligen av dessa soliga vårdagar.

Gillar

Kommentarer