Nystädad övervåning

Idag tog jag hand om övervåningen och lagade en fin söndagsmiddag. Jag går automatiskt in i housewife mode så fort vädret är dåligt. Tänk om jag skulle kunna få sluta jobba, skaffa lite husdjur och gå hemma om dagarna istället. Det skulle vara drömlivet. Ha några vänner över på vinluncher på terassen och bara njuta av livet... Magaad vilken dröm.
I alla fall var det mysigt att städa, och jag älskar ju som sagt resultatet. Vårt bruna sovrum kanske inte många föestår sig på, men för oss betyder det bruna värme och hotellkänsla. Love it.
Älskar alla rum i huset, med undantag av köket då. Blir alltid så irriterad när jag lagar mat, eftersom det aldrig känns som om jag har tillräckligt med plats någonstans. Vi måste ändra på det. I alla fall, så gillar jag vårt badrum!
Badrummet är ett ljust rum med fönster, och jag gillar det bruna/beiga där inne. Definitivt mina färger.
I tvålkoppen har jag alltid tvål från Baileys & Harding. Den här gången är det deras 'Prosecco Fizz'. Det lät som jag, så fick bara lov att prova den här nya doften, men måste säga att deras Creamy Vanilla & Honey är min favorit i alla fall.
Att hallen är fin är ett måste. Älskar när man kommer in och möts av en fräsch välstädad hall.
... Och trappen till nedervåningen är vitare än vitast. Love it! Det blev verkligen så lyckat att måla den vit. Det är nog det bästa vi gjort. Den ser så fräsch ut.
I gästrummet står en ensam blomma i fönstret. Här känner jag mig fortfarande allt annat än klar, men eftersom vi inte haft många nattgäster än, känner jag mig inte så stressad heller. Just nu står vår lilla TV där inne, och vi hänger tvätt där när det är för dåligt väder för att hänga ute.
Men även gästrummet har sin charm och vår personliga touch. Nu ska jag och min man ut och springa en sväng. Måste komma igång igen, jag mår så mycket bättre av att träna kroppen regelbundet.

Gillar

Kommentarer