Nyckelskåp

Hallen är ett rum som ofta glöms bort i ett hem, men som också är ett väldigt viktigt rum. Entren är det första du möts av när du kliver in i någons hem, och jag tycker därför man ska planera sin inredning i hallen lite extra noga. Vad är det för första intryck du vill ge dina gäster - och ännu viktigare - vad är det för intryck du vill ge dig själv när du kommer hem?

Jag har inte direkt ändrat på något i mitt hem på ett bra tag, men nu när vi varit isolerade och min man varit på semester, passade vi på att fixa lite småsaker. Något jag var trött på var att förvara nycklar och plånböcker på toppen av vattenskåpet, direkt innanför ytterdörren. Jag vill hålla den ytan ren. Det enda jag vill ha i min entré är skohyllan, hatthyllan och en stol att sitta på. En stökig hall är inte jag. Så min man fixade en lösning åt mig; han gjorde en hylla i vattenskåpet och satte upp krokar som vi kunde hänga nycklarna på.

När vi först flyttade in här var jag säker på att det här skåpet var ett nyckelskåp. Det var inte alls det, men nu har det blivit det. Jag har fått fler rena ytor (som jag älskar!) utan att få mindre förvaringsplats. En sådan smart liten lösning! Nu ska jag bara vänja mig att mina nycklar hänger där inne. Kommer garanterat springa runt och leta i alla mina väskor och jackfickor efter mina nycklar i några dagar till...

Gillar

Kommentarer