Nyårsafton del 1

Nyårsaftonen var en väldigt händelserik dag, så jag delar upp den i två delar. Jag sa i alla fall i slutet av 2019 att jag ville fira in det nya året i stil, och det tycker jag att jag lyckades åstadkomma.

Först blev det ett besök på Hollywood Bowl med min familj + svärfamiljen. Vi var totalt 10st (varav 9 bowlade), så ett ganska stort och härligt gäng! Från att inte ha bowlat i hela mitt liv, lyckades jag bowla två gånger på en och samma månad. Och jag är inte så dålig heller - fick till och med två strikes den här gången!

Vann gjorde dock min bror, och ingen blev väl förvånad över det. Jag hamnade någonstans i mitten, på en stadig 5:e plats, och jag är nöjd över min insats. Det var ju som sagt bara andra gången jag bowlat i hela mitt 28-åriga liv, och jag blev den första utav oss att slå en strike!

Pappa hade finaste klädseln, dagen till ära. En gammal Chelsea-matchtröja från 1996. Vi alla tyckte den passade honom riktigt bra där ute på bowlingbanan, och här står han med en Coors i handen och en på tröjan.

Efter bowlingen åkte vi alla till närliggande Nandos för lunch. Killarna tävlade om vem som kunde äta mest stark sås, medan jag höll mig till min vanliga favorit Lemon & Herb. Jag kan tycka att en viss styrka på maten är okej, men när det blir så starkt att det helt tar över alla andra smaker... Då förstår jag inte poängen. Mamma höll sig till salladsdressing haha.

Jag beställde in den godaste kycklingen, marinerad i Lemon & Herb sås, och med en grönsaksröra på sidan om. Röran består av quinoa, bönor, avokado, majs och mangodressing, och jag kan verkligen rekommendera den. Efter dagar av onyttig mat var det precis just DEN jag var sugen på.

Det var en trevlig lunch med alla 10 av oss samlade. Efter den, åkte vi sedan hem till mina svärföräldrar för lite fika, innan det var dags att bege sig hem, duscha, byta om och göra sig redo för kvällen.

Gillar

Kommentarer