Nyår i England

Alla mina nyårsaftnar har hittills tillbringats i Sverige (förutom en, då jag var i Tjeckien). Det var därför verkligen dags att hitta på något annat i år. Jag har länge pratat med min familj om hur trevligt det skulle vara om de reste hit över nyår. Mamma är ju alltid svårflörtad, speciellt när det kommer till att flyga. Den här gången var från en början inget undantag (jag hade bokningssidan öppen i tre timmar igår kväll innan jag äntligen fick ett “ja” från henne..). Men hon ändrade sig när jag och min bror bestämde oss för att gemensamt betala allas flygbiljetter. Ge mamma och pappa en ordentlig julklapp. Man kan inte säga nej till en present?

“Jag vill inte vara borta mer än tre nätter”

“Jag vill inte flyga när det är mörkt”

“Jag måste sitta längst fram eller längst bak i planet”

“Jag kan inte sitta bredvid någon okänd person”

“Jag vill inte flyga till eller från Stansted”

“Jag vill inte åka tunnelbana”

“Jag vill inte betala mer än 1500kr tur och retur”

Kraven från mamma var många, och omöjliga att uppfylla på en och samma gång. Jag kände mig som flygvärdinnan Penny i Come Fly With Me när hon försöker göra drottningen nöjd. “The queen detests Strawberries…” Men vad gör man inte för sin mamma 😂 Jag blev 5000kr fattigare, och mamma vet ännu inte att vi kommer landa i mörkret, men vet ni hur svårt det är att INTE flyga i mörkret i december månad?!!

Allt kommer bli så bra. Vi kommer ha det så trevligt. Redan nu är jag taggad på att laga min egna nyårsmiddag!

Jag kommer alltså åka till Sverige över jul som vanligt, och sedan kommer jag, mamma, pappa och min bror tillsammans flyga till England för att tillbringa nyår hos oss. Jag ser fram emot det så mycket!!

Gillar

Kommentarer