Nya mål för 2020

Jobba på fler projekt Att vara projektledare i byggnadsbranschen betyder ju att jag arbetar på en rad olika projekt. Ett arbete som är väldigt varierande. Det är svårt att sätta karriärsmål just nu när vi arbetar hemifrån och framtiden ser så osäker ut, men jag vill fortsätta ge mitt allt i de projekt jag arbetar med just nu och alla kommande projekt med. Som sagt är det varierande, och jag ser fram emot min nästa byggnad. Och nästa efter det. Bara köra på helt enkelt och äga på det jag gör, vare sig det är hemifrån, på kontoret eller hos kunder.

Överamortera mera Jag och min man är så duktiga på att överamortera vårt huslån varje månad. En dröm hade varit att betala av den här lägenheten tidigt och kunna behålla den för all framtid (hyra ut den om vi vill flytta till något större). Pratade med mina vänner för några dagar sedan att de ekonomiska målen blir större och större ju äldre man blir, men att man också blir en bättre och bättre investerare. Nu sätter jag ett mål om att jag ska ha överamorterat minst £3000 till vid årets slut. Heja mig, heja oss, och heja resten av 2020!!

Skriva en kokbok Ja, jag vill samla alla mina recept i en bok. Jag älskar ju att laga mat och hitta på nya recept. Mat ska aldrig vara jobbigt och tråkigt, och eftersom jag hela tiden förnyar mig själv i köket vill jag kunna skriva om det. Älskar ju tex att gå igenom mormors gamla recept som hon skrivit för många år sedan. En vacker dag kanske jag har ett barnbarn som kan inspireras av mig lika mycket som jag inspireras av min mormor.

Hålla igång tennisen / träna mera Jag älskar tennis och känner att jag mår så bra av det både fysiskt och psykiskt. I slutet av året vill jag vara ett proffs. Wimbledon 2021 here I come 😉 Jag vill också fortsätta lyfta vikter året ut och göra kroppen starkare.

Bara köpa märkeskläder Jag shoppar inte mycket kläder, skor och accessoarer, men när jag väl gör det vill jag fortsätta att handla på Michael Kors, Hugo Boss och Tommy Hilfiger. Kläder från designers har en mycket bättre kvalitet (så är det bara) och när det kommer till shopping söker jag efter hållbarhet. Shoppa smart, shoppa bra. Känner jag att jag inte vill penga ut £300 på en jacka behöver jag den inte heller. Det kanske låter konstigt, men det här tänket och synsettet som jag har på shopping fungerar så bra för mig och min ekonomi.

Fortsätta äta mer vegetariskt Ingen behöver äta kött varje dag, och jag ser till att laga mycket vegetarisk mat hemma. Det är bra för både miljön och plånboken, dessutom finns det såååå mycket goda vegetariska rätter där ute! Jag har alltså som mål att laga ännu mer vegetariska rätter hemma. Välja fler veggie-alternativ ute på restaurang. Jag kommer aldrig bli 100% vegetarian eftersom jag anser att man behöver kött i sin kost i alla fall en dag i veckan. Men visst jag kan dra ner på köttkonsumtionen ännu mer.

Läderbröllop Jag och min man kommer fira tre år som gifta enligt traditionen. I år ska vi alltså ge varandra en present utav läder/fejkläder. Hur läget än ser ut i år, så ser jag fram emot att få fira ännu en bröllopsdag med mannen i mitt liv ❤️ Ska bli intressant att se vad vi hittar på!

Barn eller inte barn? Jag är gift, har en stadig ekonomi och det kanske är dumt att vänta så länge tills att det inte längre är möjligt. Men jag är så osäker på vad jag vill och det är svårt att veta om man ska pusha sig själv eller inte. Jag vill inte fatta fel beslut. Vissa dagar vill jag bli gravid om ett par månader, andra inte alls. Men en sak är säker och det är att JAG vill känna mig mer säker i saken i slutet av året.

Resa till Sverige och hälsa på familjen Att det ska vara så svårt det här året! Jag hoppas jag kan se dem i sommar. Till hösten. Till JUL. Det är som sagt ett halvår kvar på året, och nu tycker jag vi gör det absolut bästa av det! Jag skålar till det med ett glas San Pellegrino i min hand.

Gillar

Kommentarer