Nya inköp till köket

Efter att jag städat ur alla kökslådor i helgen, var det några saker jag ville införskaffa för att göra köket ännu lite mer komplett. Nu kan jag ärligt säga att det enda som saknas är kaklet bakom spisen, sedan är mitt drömkök klart. Vi (rättare sagt min man) planerar att kakla det sista när han har semester om 3 veckor. Tills dess är köket nu i alla fall 98% färdigt!

Jag hittade ett par fina muggar i min favoritbutik TKMaxx igår. De säljer alltid kläder och inredning där från stora märken/designers, fast till billigare priser (allt är flera säsonger gammalt, men for mig har det ingen betydelse). Kvaliten är bra, och de har mycket heminredning som faller mig i smaken. De här bruna muggarna tex, går helt i min stil, och är dessutom garanterade att hålla. Länge.

Den andra butiken jag besökte, vars heminredning också oftast faller mig i smaken, är Dunelm. Jag tycker det påminner lite om Rusta i Sverige, eller Pickaboo. De får in nya prylar väldigt ofta, och man kan alltid hitta något roligt där. Igår var jag ute efter en till glasburk (förvaring till flingor/granola), och även en spegel. Jag hittade båda.

Den här runda spegeln ska jag sätta upp på väggen i koket för att öppna upp hela rummet. Det är den sista lilla detaljen (förutom det svarta kaklet bakom spisen) som köket behöver. Jag känner mig så nöjd just nu med hela vår köksrenovering. Allt blev så fint, och vi behövde samtidigt inte lägga ner oerhört mycket jobb på det heller. Före och efterbilder kommer när kaklet är färdigt.

Gillar

Kommentarer