Ny telefon & Covidnegativ

Vi fick våra testresultat efter 28h, och vi var båda negativa - ingen av oss har alltså coronaviruset. Det visste jag väl! Hade blivit så förvånad över ett annorlunda resultat Jag har ju inga symptom, inte ens på en liten förkylning. Och min man har alltså bara en vanlig förkylning.

Jag har köpt en ny mobiltelefon! Det är väldigt stort för mig eftersom jag haft min gamla Galaxy S6 i 5 år. Visst är det tråkigt att spendera 8000kr på en mobiltelefon? Spenderar hellre dessa pengar på en väska 😉 men nu är det gjort, och det var mer än välbehövligt.

Det blev alltså en Galaxy S10 i färgen Prysm White. Jag har även köpt ett skal till från Ideal of Sweden som kommer om ett par dagar. Ett skal med ett beige/grått Burberrymönster.

Älskar att det gick smidigt att föra över precis ALLT från den gamla mobilen till den nya. Inga kontakter försvann, bakgrundsbilden på mig i New York finns kvar. Till och med ordningen av alla appar är densamma. Sånt gillar jag 😄 Nu väntar jag på nästa paket i posten - hö och sågspån till marsvinen. Jag fick ju lov att boka matleverans online + allt annat vi behövde inhandla den här veckan, eftersom vi inte visste hur länge vi behövde isolera oss hemma. Så skönt att inte behöva göra det längre.

Gillar