NOVEMBERPLANER

Bonfire Night

Been there, done that – inlägg kommer snart!

Jobb

Nedräkningen till julen har börjat, och där ligger mitt fokus just nu. Jag försöker att njuta av varje dag, men den här tiden är tuff inom byggnadsindustrin. De flesta projekt har som mål att avslutatas precis innan jul, och man hinner inte andas ibland för det är så många bollar i luften samtidigt. Men jag tar en dag i taget och har stora, konkreta mål i sikte; jul, årsbonus och ev. löneförhöjning. Och så försöker jag inte låtsas om att min kollega befinner sig i karibien på en lyxkryssning just nu… Nej, nu började jag tänka på hur underbart Monaco var i somras, alla båtar, all lyx, den värmande solen… Sådant som inte existerar i mitt liv just nu. :’( I alla fall; jag kommer behöva fokusera extra mycket på jobbet den här månaden.

En STOR sak händer i mitten av månaden

… Men jag kan inte avslöja vad det är än. Det äter upp mig inifrån att vara en av typ 5 personer i hela världen som vet om att det här ska ske (jag tycker det är så svårt att hålla hemligheter för mig själv ibland, speciellt när jag går runt och tänker på det ofta! Jag vill bara berätta för allt och alla!), men jag har varit duktig och inte avslöjat något för någon. Mycket snart är dock väntan över. Vilken fantastisk nyhet det kommer bli.

Pappa kommer till London!

Åh, vad mysigt det kommer bli att umgås med honom en dag.

Black Friday i Gunwharf Quays

Jag har fortfarande inte smält det faktum att vi köpte en Ted Baker sminkväska för £16(!), en stickad tröja från Guess för £40(!) och en Skagenklocka för £58(!) på Black Saturday förra året i Portsmouth. Jag vill åka ner till Portsmouth i år igen för en Black Friday / Black Weekend shoppingdag! Ytterst tveksamt om vi hinner det, då jag vill träffa min pappa, och min man har en julmarknad med skolan han jobbar på, men planen just nu är att vi ska hinna!

Byggnadsrenovering

Renoveringen av vår byggnad har dragit igång, och det känns bra, samtidigt som jag tycker att det går väldigt sakta… Byggnadsarbetarna anländer (2 st.) när jag åker till jobbet på morgonen, och sedan har jag hört från mina grannar att de åker hem vid typ 12-1 på dagen… Alltså verkar de jobba endast 4-5h per dag? Vad de gjort hittills är att måla fasad, dörrar, lobbyn / de allmänna utrymmerna i byggnaden, samt runt vissa fönster. Oh well, saker händer i alla fall, och vi går framåt.

Mer fotboll

Carshalton Athletic har kvalificerat sig till FA-Cupen! Jag, min man och några vänner funderar starkt att gå på deras första FA-cup match. Kan inte få nog av fotboll just nu.

Boka hotell i Kalifornien

Jag bokade ett hotell förra månaden, i Santa Monica. Har ett annat på ge i San Francisco. Min vän bodde på samma hotell för ett år sedan och rekommenderade det starkt, så jag tror jag ska boka det snarast. Det är ingen rush egentligen, men det känns samtidigt skönt att ha det avklarat.

Gillar