Novemberhelg

Har haft den finaste novemberhelgen. Den började i fredags efter jobbet, då jag och min man lagade godaste kycklingburgarna med strips, lökringar och massor av bearnaisesås. Sedan åkte vi hem till mina svärföräldrar för att hälsa på min mans bror som skadat sitt knä. Han hade precis återhämtat sig från att ha brytit handleden, och då går hans knä ur led under en fotbollsmatch... Han har verkligen haft ett tufft år. I alla fall, så tittade vi på Sverigematchen tillsammans och drack te. Efter det åkte sedan jag och min man vidare och storhandlade mat för veckan. Älskar att handla kl 22:00, det är så tomt på folk och går så fort.

Lördagen började sedan med att vi städade hela lägenheten. Sedan gick vi runt i några butiker i Sutton ett tag, men det var så mycket folk att vi båda tröttnade fort. Jag skulle köpa make up, men det är alltid ett sådant stressigt moment för mig i England, och speciellt på Sutton high street. Sååå mycket personer i vägen (eller så är jag själv alltid i vägen för någon), barnvagnar, barn, arga mammor... För att sedan mötas av en superlång kö vid kassorna. Jag förstår inte hur folk står ut. Jag gör i alla fall inte det, (tålamod -100) så vi åkte hem och jag köpte det jag skulle ha online istället.

På kvällen tog vi sedan en promenad till våra vänner som bor ca 35min bort. De hade bjudit över oss på middag, och det bjöds på en riktigt god inbakad kyckling med pesto och kvisttomater, som jag nu är ivrig att prova på att laga själv. Vi drack också prosecco, och spelade spel. Jag introducerade dem för det "svenska" kortspelet Plump (som jag alltid spelat med min mormor och morfar), och det visade sig att de har ett väldigt liknande kortspel i Holland, så vår holländska/sydafrikanska vän var riktigt duktig på det (dock inte lika bra som mig eftersom jag vann 😉) i Holland verkar det dock mycket svårare eftersom de kör med både trumpfärger och minuspoäng. Ser fram emot att prova det vid ett senare tillfälle!

Sedan kom söndagen, och efter 9 härliga timmars sömn så tog jag och min man en höstpromenad till parken här där vi bor. Vi stannade på Costa Coffee för att köpa Spiced Cappuccinos ("julkaffe" som smakade som svenska pepparkakor!) och gick sedan runt i parken flera varv. Så mysigt med en bitande kyla i ansiktet och en varm kopp kaffe i handen.

Jag älskar söndagar som dessa. Helger som dessa. Livet har varit väldigt fint på sistone och jag känner mig väldigt tacksam ❤️

Gillar