November har betytt...

... lockdown 2.0. Jag har bara lämnat hemmet för att motionera och handla, och den enda person jag träffat i "verkligheten" (fysiskt) har varit min man. Min man frågade mig häromdagen om det inte är konstigt att aldrig träffa någon annan på tu man hand (han arbetar ju på skolan och kan i alla fall träffa både kollegor och barn varje dag), och jag har inte ens tänkt på det så. Är så van vid det här laget. Jag ser det mer som att jag slipper umgås med människor jag inte vill umgås med i alla fall. Ni vet alla gånger man tänkt att "ååh, måste jag gå på det där, och träffa X som är så tråkig" haha osv. Jag ser det hela mer som en enorm chans att kunna fokusera på sig själv, sitt jobb, sitt välmående. Och de jag verkligen vill umgås med finns endast ett telefonsamtal bort tills vidare.

Något jag varit bra på...

... Är därför att se allt från den positiva sidan. Att jag kan njuta av att vara själv (inte ensam, för jag känner mig inte alls ensam), kunna fokusera på mig själv och mitt jobb, och bara göra det bästa av situationen vi befinner oss i.

De mysigaste stunderna har varit...

... Definitvt våra fredagskvällar med take away. Vi har ätit Domino's, Kokoro (underbart god japansk mat), Best Kebab och Honest Burgers. Att börja julpynta, handla julklappar och känna att man har något att se fram emot har också varit riktigt mysigt med november.

Så här har jag motionerat...

... Jag har sprungit, gått långa promenader, samt lyft vikter hemma. Jag längtar tills tennisplanerna får öppna igen. Tydligen öppnar de redan om ett par dagar!🎾

Det sämsta som hänt... .

... Var definitivt att min vän som jag umgåtts med i 5 1/2 år flyttade till Sverige. Pga lockdown hann vi inte ens ses en sista gång, och jag hann aldrig ta farväl av hennes mysiga lägenhet haha. Kommer sakna henne något enormt. Ser inte fram emot att ha ännu en god vän på långdistans, men det jag ser fram emot är att besöka henne och hennes pojkvän i Stockholm när jag är där.

Något jag vunnit på...

Londonsvenskar körde en tidig lockdown-Christmas-raffle där de lottade ut en massa priser från olika svenska företag, och till och med en signerad landslagströja från den svenske fotbollsspelaren Sema. Jag köpte fyra biljetter till deras dragningar och lyckades vinna på två av dessa! Ett ölflak med Pistonhead och en flaska Ragnarök Gin. Jag hade alltså en väldig tur med alkoholen😉 Sååå roligt att vinna på ett lotteri, det brukar ju aldrig hända.

Nu ser jag fram emot...

... December med allt vad det innebär. Vi kommer gå in i en ny stadie av lockdown där pubar, restauranger, butiker och frisörsalonger får öppna igen. Jag tänker njuta av den friheten! Har redan bokat frisörtid och jullunch. Och tennis ska såklart spelas igen. Hejdå november!

Gillar

Kommentarer