Norrsken på burk

Min bror är verkligen världsbäst på att hitta på julklappar/presenter. Förra julen fick jag microtofflor (som man stoppar i micron i 1,5 minuter, som sedan värmer fötterna i över en timme). Jag är alltid kall om fötterna, så jag värmer alltid upp tofflorna innan jag sätter mig i soffan på kvällarna. I födelsedagspresent fick jag vita Calvin Klein strumpor och en svart Valentino-plånbok. Det är seriöst finaste plånboken jag någonsin haft. Och i julklapp den här julen fick jag....

Norrsken på burk!

Man stoppar i ett värmeljus i "burken" (det är en ljuslykta), och så lyser den så här himla fint. Oftast är den multifärgad, men har även sett den helt grön som norrsken. Den skiftar färg lite beroende på vad den står, samt vad det är för ljus i rummet. Jag tycker den är absolut finast här, på bordet bredvid soffan. Jag använder bara doftljus i den; det gör det mest hemtrevligt och mysigt. Eftersom lyktan är så fin och enkel i sig själv, kan den vara tänd mitt på dagen med (så länge man kommer ihåg att släcka den om man åker där ifrån, såklart).

Verkligen en rolig och annorlunda julklapp, som dessutom är väldigt användbar. Jag älskar värmeljus (är ju uppväxt med en mamma som tänder ca 180 värmeljus varje kväll.) Ljus = hemma för mig. Jag ogillar starka lampor som är tända, typ taklampor. Har hellre bara mindre, svagare lampor i bakgrunden, eller endast några ljus. Fick två ljusslingor av mamma och pappa i julklapp också. En sitter redan uppe, den andra ska jag klura på ikväll (jag får inte spika i väggen).

Gillar

Kommentarer