Nio

Den 30e maj har jag och min man varit tillsammans i hela 9 år. Det är värt att fira! Nu när allting sakta börjat öppna upp här i landet, och livet går någorlunda tillbaka till det som en gång varit, så bokade vi en hotellnatt i Brighton vid var årsdag. Vi tänkte hänga en dag i Brighton och en dag i Portsmouth (jag vill unna mig lite shopping på Michael Kors). Jag har tagit en dag ledigt från jobbet, det blir min första semesterdag för i år, och allt känns toppen just nu.

Iklädd måndagskläderna tvingade jag min man att ta lite bilder med mig i vår trapp, för att markera dessa 9 år tillsammans. Vi har blivit äldre, men samtidigt så mycket snyggare, tycker jag.

Jag försöker använda min topp för att skyla det faktum att min kjol inte går att knäppa hela vägen upp. Det senaste året har jag gått upp 5kg (mest muskler från all träning!), och jag tror jag har max två par byxor kvar som jag faktiskt kan knäppa. Jag har definitivt blivit kurvigare med större lår och armmuskler, och jag älskar det. Det svåraste att acceptera är att man inte kan ha sina favoritjeans längre, men så är livet.

Min man har gått den andra vägen och istället tappat vikt. Det blir så när man cyklar 10 mil i veckan. På det stora hela tycker jag därför att vi båda ser bättre ut än någonsin just nu, och snart firar vi alltså 9 år tillsammans. Wow. Vad länge vid känt varandra, och vad mycket vi upplevt tillsammans. Jag skulle inte vilja ha det på något annat vis.

Gillar

Kommentarer