Nike Classic Cortez

Livet går vidare fastän “mina” bebisar har åkt “hem.” Det är måndag och jag känner mig som vanligt full av energi. Är nog en av väldigt få som inte tycker måndagar är den värsta dagen i veckan. Måndagar är helt okej – man är utvilad och glad efter en trevlig helg – men sedan går det bara utför. I alla fall har jag tagit vara på min energi och dammsugit hela lägenheten efter jobbet. Mest för att min man inte skulle få reda på exakt hur mycket spån som fanns under soffan haha. Åh, marsvin är så härliga. Kom tillbaka till mig snart. Jag saknar era ljud, ert tiggande och skuttande…

I alla fall så fick jag äntligen hem mina Nike Classic Cortez-skor igår, som jag väntat på i evigheter. När jag var yngre kunde man köpa dessa var som helst, men nu måste man specialbeställa dem från den officiella Nike-butiken. Det finns inga finare eller bekvämare sneakers enligt mig, och jag ser verkligen fram emot att gå runt i dessa i New York. Kände att jag behövde ett par riktigt bekväma skor inför den resan, och nu har jag det.

De här skorna är så bekväma att jag skulle vilja ha dem på mig hela tiden, varje dag. Speciellt till jobbet. Men vi får inte ha sneakers/trainers på jobbet tyvärr. Den här årstiden är så himla svår när det gäller skor till jobbet. Det är för kallt för ballerinaskor, för varmt med stövlar… Vad ska man faktiskt gå i?!

Gillar

Kommentarer