New York om en månad

Hej fredag, du är så sjukt välkommen!!

Något annat som är sjukt är att det bara är 4 veckor kvar till New York. Det ska bli så spännande. Har velat åka dit sedan jag var väldigt, väldigt liten, och nu ska jag äntligen få göra det. Ser fram emot att besöka Times Square, Ground Zero, Empire State Building, kanske gå på en baseballmatch (osäker på om min man fixat biljetter eller inte), och gå runt i Central Park i förhoppningsvis strålande solsken.

Det enda jag inte ser fram emot är den 8 timmar långa flygresan dit. Det kommer bli min första longhaul-flight och jag ser framför mig redan nu hur uttråkad jag kommer vara. Jag är så van att resa fram och tillbaka till Sverige (en flygresa på endast 2h mellan Stansted – Västerås), och efter en timme i luften är jag redo att landa liksom. När vi flög från Gatwick över påsken, gick planet till New York 5min efter oss från gaten bredvid. När jag sedan gick och lade mig hemma hos min bror på kvällen tänkte jag att om vi hade flygit till New York istället, hade vi fortfarande haft över en timme kvar på planet. Fy fan.

Eh, vi får poppa champagne på planet helt enkelt. Då går tiden fort. Jag är i alla fall så peppad på den här resan så det finns inte. Visst att jag alltid velat åka till New York, men det betyder extra mycket att få göra det med min man. Den första konversationen vi någonsin hade var nämligen om New York och hur min man precis hade varit där. Nu ska han få visa mig staden som han älskar mest av alla städer i världen <3 Jag är så taggad!!

Gillar