New York Loft

En regnig dag för 13 år sedan, köpte min mormor en spegel som hon satte upp i hennes och morfars hall. Den var grå, det stod New York Loft på den, och jag tyckte den var så fin. Jag sa att när jag har mitt egna hem en vacker dag så kommer jag ta den där, vilket jag nu – 13 år senare – äntligen lyckats med ;)

Jag tycker det är riktigt roligt att kunna ärva inredning från andra familjemedlemmar. Nytt och modernt i alla ära, men ens hem blir mycket mer personligt när det innehåller prylar som verkligen betyder något. Nu tänker jag på mormor och morfar varje gång jag tittar på den här vackra spegeln.

Den passade dessutom så bra på väggen utanför gästrummet och går helt i min stil och smak. Man ser den direkt när man går uppför trappen, och fastän jag inte riktigt vant mig vid att den sitter där, så är den ju så fin! Tänk att jag faktiskt lyckades frakta den enda från Sverige, i min egna incheckade väska, inlindad i 5 lager bubbelplast. Och tack Arlanda och Heathrow för att ni inte slängde med min väska alldeles för mycket.

Gillar