Nedräkning till jul

Jag ser verkligen fram emot julen nu, och speciellt att ha 13 dagar ledigt från jobbet mycket snart!! Det var ett tag sen jag var i Sverige i mer än en vecka. Det ska bli riktigt mysigt. För mig är det liksom inte riktigt jul förrän jag är i Sverige med nära och kära. Det är alldeles för svårt att känna av julstämningen här när man hela tiden jobbar… Har i alla fall en julgran uppe på jobbet (vilket vi ju inte har hemma då vi håller på att flytta), samt att jag fått en massa julkort som står på mitt skrivbord. Imorse när jag kom till jobbet stod det även en flaska prosecco på mitt skrivbord.

Det bästa med julen måste ju vara att det är så lätt att samla på sig vinflaskor!! För två år sedan slog vi nog rekord; jag och min man fick tillsammans 8 flaskor vin i julklapp som räckte långt in i mars månad. Där varade julen verkligen in i påsk 😉 Det här året har jag fått 3 flaskor hittills och min man 0 haha.

I alla fall så är det den 14 december idag och om en vecka är jag i Sverige!! Det motiverar mig verkligen just nu, då jag inte alls kände för att jobba idag. Jag är så förkyld och behöver verkligen sova ut och vila. Gillar dessutom inte att gå upp på morgonen när man inte mår bra och det bara är kallt och mörkt ute (och inne). Men snaaart är det jul. En ynka vecka till ska jag orka. Det är bara att kämpa vidare och försöka få undan så mycket jobb som möjligt innan januari. Om en vecka är som sagt allt glömt och jag sitter i soffan hos föräldrarna och dricker glögg!

Gillar