Nandos & Konfrontationer

Min bank holiday Monday var trevlig, och har gjort veckan lite kortare. Härligt. Jag och min man besökte bland annat Nandos för en god lunch, och bjöd sedan hem en släkting som vi behövde prata lite med. Åh, jag tycker inte om konfrontationer, men det var ett samtal vi verkligen behövde ha.

Något jag insett är ganska svårt som gift, är våra extremt olika familjer. Jag kan prata med min familj om precis allt, och det är precis också så vi vill ha det. Jag har växt upp med en väldigt öppen kommunikation inom familjen, så tycker jag att något är fel, att någon behandlat mig eller en situation illa, så kan jag ta upp det direkt med personen. Det är aldrig något jag ens tänkt på, att “jag kanske inte borde säga det här för det kan misstolkas.” Därför är det så jobbigt att se min man må dåligt på grund av något som hänt inom hans familj, men som han inte känner att han kan prata om. För mig är vissa situationer helt oförståeliga, och jag tror inte att mycket kommer lösas när alla är på sådana extremt olika plan. Men igår fick i alla fall min man prata ut om hur han tänker och känner, och jag tror det var riktigt bra för honom. Hans välmående är alltid min största prioritering <3

I alla fall, tillbaka till Nandos, där vi åt lunch igår. Jag älskar Nandos. Till förrätt delade vi på marinerade oliver.

Min favorit på menyn är sedan länge deras boneless chicken thighs, marinerade i Lemon & Herb sås, som jag självklart åt igår. Till det beställde jag även potatismos och supergreens (quinoa, bönor, avokado och kale), och dippade allt i alldeles för mycket garlic sås. Mmm.

Nu ska jag äta min lunch och sedan jobba vidare! Så härligt med en tisdag som känns som en måndag.

Gillar

Kommentarer