Nandos i Epsom

Jag avslutar månaden med ett matinlägg som jag inte publicerade tidigare. Vi har gjort så mycket roligt den här månaden; Sardinien, min familj har varit här, vi har firat bröllopsdag etc etc. Det roliga tar liksom inte slut! 
Vi har också ätit mycket god mat. Jag kan inte minnas senaste gången jag faktiskt lagade mat hemma; min man är ju fortfarande på semester, så det är han som står i köket nuförtiden. Sedan har det blivit mycket utemat. När min familj var här tog vi med dem till Nandos i Epsom. Pappa hade ätit på Nandos förut, men inte min bror och mamma.
Det var jobbigt att beställa mat till så många personer, speciellt när alla ska ha olika styrkor på marinaden. Min favorit är lemon and herb, pappa ska ha hot, min man medium, mamma plain etc. Det var därför enklast att beställa två likadana sides per person, och så delade vi ut det mellan oss. Jag åt strips och mos, och vi hade även ris, coleslaw och vitlöksbröd som vi delade på.
Det bästa med nandos är väl trots allt såserna. Det är så sjukt starkt men ändå kan man inte slita sig. Man vill bara ha mer och mer och mer... Pappa är den som är tuffast och håller sig till extra extra hot. Mina favoritsåser är lemon and herb och garlic, men garlicsåsen är så stark. Jag har alltid trott att den har medium styrka, men när vi jämförde den med andra såser förra måndagen när vi var där, kom vi överrens om att hot såsen var svagare. Alltså ligger garlic såsens styrka någonstans mellan hot och extra hot. Verkar som jag klarar starkare mat än vad jag tror haha.
Åh vad mysigt det var att ha familjen här. Det var inte längesen, men det känns redan som en evighet tyvärr. Men vilken underbar sommar det varit, vilket underbart år. Jag vill aldrig att det ska ta slut.

Gillar

Kommentarer