My Bedroom

Den här morgonen fick sovrummet vara min arbetsplats. Jag satt vid fönsterbrädan och jobbade, och trivdes med den fina utsikten. Jag älskar det här trädet i trädgården som slagit ut i fina vita blommor.

Anledningen till att jag satt här uppe var delvis för att min man spelade in en video på nedervåningen för sitt arbete, och jag inte ville störa honom, och delvis för att marsvinen var så jobbiga på mig. De skrek efter mat och uppmärksamhet konstant, men här uppe kan de inte se mig och jag får vara ifred. Tack 😉

Jag älskar vårt sovrum, och speciellt våra stora fönster från tak till golv. Läget är också helt perfekt. Ska jag bygga mitt egna drömhus en vacker dag, så ska sovrummet definitivt ligga i en sydostlig riktning. Solljuset på morgonen är fantastiskt här👍

Efter jobbet gick jag sedan igenom min garderob och städade den lite. Det är ju sommar här nu, så jag har tagit fram sommarkläderna och vikt undan vinterkläderna. Dock är jag den som alltid går runt i stickade tröjor hemma, oberoende av vilken årstid det är. Men vinterjackor kan tvättas och vikas undan, och vinterbootsen kan också ställas undan nu. Kan inte ens minnas om vi hade en riktig vår eller inte i år. Det kändes som om vi gick direkt från vinter till sommar.

Vi har ett litet sovrum, men en stor garderob med praktiska skjutdörrar, förvaring för lakan och handdukar under sängen, höga sängbord med förvaring samt dessa stora fönster som verkligen öppnar upp rummet. I hela lägenheten har jag varit noga med att maximera utrymmen, och jag tycker jag har bevisat att man inte behöver det största huset med de största rummen för att få plats med allt man behöver. Jag gillar att leva minimalistiskt och jag tror det är ett bra motto när man bor i trånga London 😉 Sovrummet är i alla fall ett av mina favoritrum här hemma!

Gillar

Kommentarer