Mozzarellafyllda kycklingfiléer

Både jag och min man är som sagt fulla av matlagningsideer just nu, och i fredags provade min man på att laga mozzarellafyllda kycklingfileer med ugnsbakad potatis (roast potatoes) och green beans. Det blev den perfekta, lyxiga fredagsmiddagen!

Först delade min man på de stora kycklingfiléerna han köpt, och fyllde dessa med mozzarella. Sedan doppade han de i mjöl, olivolja och ströbröd för att göra ett lager av fritering. Det blev inte den hälsosammaste måltiden kanske, men oj vad gott det blev 😉 Kycklingfiléerna stektes sedan i 10 minuter i stekpannan, innan de lades upp i en ugnsgratängsform, med ett paket krossade tomater över, samt parmesanost.

Kycklingfiléerna gräddades sedan i ugnen samtidigt som potatisen. Min man kokade till sist alla green beans på spisen, och voilà; middagen var klar! (För att sammanfatta hela processen ganska snabbt). Det var supergott, och smakade som en rätt man kan beställa ute på någon fin restaurang. Lika mycket som jag älskar att laga mat, älskar jag också att bli bortskämd med min mans matlagning. Har är så sjukt duktig i köket, och här rätten tycker jag bevisar det.

Gillar

Kommentarer