Mot Sverige

Nu tar jag mitt pick och pack och beger mig till Sverige i några dagar. Har inte varit där sedan i juli, så det är lite människor jag verkligen längtar efter att få hänga med. Jag ska även göra ett kort besök hos företaget jag skulle arbeta med i Sverige. Det har tagit sin lilla tid att få igenom alla papper om att vara anställd utomlands, f-skatt, etc. och fastän det nu är fixat har mitt företag fortfarande inte fått ett riktigt kontrakt. Tiden börjar rinna ut och mycket är fortfarande oklart.

Mamma och pappa har precis köpt en ny bil som är redo för hämtning när jag landar. Ska bli så spännande att se den! Bilförsäljaren ligger dessutom precis vid flygplatsen, så jag erbjöd mig att hämta bilen själv efter jag landat. Slipper de åka in 😉 men de gick inte riktigt med på det. De litar inte på min förmåga att köra manuellt... (litar väl inte jag på den heller...)

Annars tror jag inte speciellt mycket har hänt i Sverige sedan jag senast var där, men jag ser ändå fram emot ett jobb-break , få umgås med mina nära och kära, och kanske få chansen att gå runt på stan och shoppa lite. Ibland behöver man bara en change of scenery för att hitta inspiration och motivation att ta sig igenom resten av hösten.

Gillar