Mormor 80 år

Jag har redan varit 30 i precis en månad, och nu är det min fina mormors tur att fylla år. Idag fyller hon hela 80 år! ❤

Vi lyckades fira hennes födelsedag och min födelsedag för lite över en månad sedan, och det är jag så glad för. Vi åt fiskbullar i dillsås med potatis, fikade och bara pratade om allt möjligt roligt.

Hon betyder, och har alltid betytt väldigt mycket för mig. Det finns bara två personer som känt mig EXAKT hela livet och det är mormor och mamma, som var där när jag föddes. (En inkompetent läkare hade satt min bf till oktober, så när jag föddes i juli var ingen beredd, och pappa var i Oslo och jobbade).

Min mormor har alltid varit familjens fashonista. Hon ser liksom fortfarande ut som en modell vid 80-års ålder! Jag snor ofta kläder från hennes garderob, och folk blir alltid lika förvånade när jag säger det. Har så många fina minnen tillsammans med henne - de allra bästa kretsar nog kring sommarstugan som mormor och morfar hade när jag var liten.

Ser fram emot att ringa henne om en timme då hon ska bli firad av resten av familjen. Jag och min bror har skickat efter den största lådan med alla tänkbara chokladsorter i (eftersom mormor älskar choklad). Vi snackar allt från The Famous Grouse choklad till marabou till Baileys choklad... Tror hon kommer bli överlycklig.

GRATTIS mormor, 80 år idag 🎂 Du är den mest fantastiska människan och en av mina absoluta favoritpersoner i hela, vida världen ❤

Gillar