Moon omens

Jag började följa Moon Omens på Instagram för ett tag sedan, för lite daglig pepp. Fastän jag egentligen är ganska kritisk till astrologi, så vill jag tro på att det i alla fall finns en liiiiten sanning i det hela.

Dessa dagliga quotes är fantastiska. Jag har känt igen mig i mycket, och jag tar åt mig av den positiva energin de gett mig den här månaden. Till exempel så blev jag påmind om allt jag redan har, när livet kändes som mest stillastående här i lockdown.

Jag fick höra (läsa) precis det jag behövde höra på dessa dagar. När jag tänkte "jag kan inte det här" fick jag höra att jag måste ändra mitt tankesätt till "jag kan." Jag kunde, och dagarna blev plötsligt lättare och lyckligare.

Det här är också första månaden jag aktivt försöker bli gravid. Att höra att mitt nya liv är nära, kändes därför så passande. Jag har tagit ett steg mot något helt nytt och främmande för mig, men som samtidigt känns så rätt. Eller så kanske "everything you've asked for" handlar om att Västerås flygplats inte längre ska läggas ner. Hela 73% röstade för att den ska vara kvar! Yay!

Gillar

Kommentarer