Mixed photos

Här kommer lite bilder skickade i la familias whatsappkonversation under den senaste tiden. Jag ser verkligen fram emot att träffa dem om två veckor!
Pappa har lagt ny matta/halkskydd i trappen, och jag är avundsjuk. Min man skickade nämligen efter liknande till vår trapp för två månader sedan. Det kom aldrig fram, och nu bråkar vi med Amazon, så det kommer dröja tills vi kan göra detta i vår trapp.
Jag köpte 24-pack cola light, och insåg inte förrän jag kom hem att burkarna var väldigt "sassy". Har börjat tyckt om cola light mer och mer på sistone.
Mamma lyckas alltid så bra med sina blommor (medan alla mina blommor ute på terassen dött nu). Dessa sådde hon från grunden, och så stora och fina de är!
Det är tufft att vara målare ibland, och inte alltid ha tillgång till ett fikarum. Så min bror gjorde det bästa av situationen och fikade uppe på ett hustak ute på landet. Fin utsikt.
Pappa har ätit mammas hemmalagade smulpaj med vaniljsås. Undrar om han alls kände smaken på smulpajen...
Mamma har bytit gardiner i gästrummet där jag sover när jag hälsar på. Ser fram emot att sova här om två veckor! Det här rummet har verkligen blivit så mysigt.
Och sist men inte minst så har pappa fått en ny läshörna, eller rättare sagt "mobilhörna." Han har alltid varit så negativt inställd till teknologi, så han förvånade verkligen alla det här året när han både köpte en Smartphone OCH installerade whatsapp. Jag kan smsa min pappa och han kan svara. Jag trodde aldrig att jag skulle se den dagen.

Gillar